banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Büyükşehir Hilvan'da ne yapıyor? Başkan Çiftçi Açıkladı!

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilgili daire başkanları ile birlikte Hilvan'a giderek burada devam eden çalışmaları inceledi. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (ŞUSKİ) ilçenin İnönü Caddesi, Bahçelievler Mahallesi ve Karacurun Mahallesinde devam eden çalışmalarını yerinde gören Başkan Çiftçi, vatandaşların olası mağduriyet yaşamaması için işlemlerin hızlandırılmasını istedi.
Alt yapıda kaliteli ve uzun ömürlü malzemeler kullanarak Hilvan halkının hak ettiği hizmeti kendilerine sunmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi'nin ilçe ayrımı yapmaksızın çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Tüm ilçeleri ile birlikte kalkınan bir Şanlıurfa için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz" diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR, HİLVAN'DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

6 bin 81 metre kanalizasyon hattı ve 278 metre de yağmur suyu şebeke hattının döşendiği Hilvan'da çalışmalar çerçevesinde ayrıca 9 bin 150 metre de hat temizliği yapıldı.

Merkez ilçelerin genelinde 509 vidanjör talebini yerine getiren Büyükşehir Belediyesi, 2 bin 533 metre içme suyu şebeke hattı hizmeti ve 18 noktada sondaj kuyusu işlemleri ile halkın taleplerine anında karşılık vermeye çalışıyor.

Öte yandan iletilen 511 adet arızaya anında bakım onarım ekiplerince müdahale ederek çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ile Hilvan her geçen gün Şanlıurfa'nın gelişen ilçesi olmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.