banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hilvan’da 100 Milyarlık Hırsızlık


Olay sabah saatlerinde Hilvan'da İnönü Caddesi üzerinde bulunan Adem Taştan'a ait kuyumcu dükkânında  meydana geldi. İddiaya göre sabah 09.00 sıralarında döviz alma bahanesiyle kuyumcuya gelen 50-55 yaşlarındaki kimliği belirsiz bir kişi işyeri sahibinden 500 Amerikan Dolar'ı satın aldıktan sonra tezgâhın üzerinde bulunan ve İçinde dövizlerin olduğu küçük el çantasını el çabukluğu ile alıp ortalıktan kayboldu.
 
Çay İçme Bahanesiyle Dükkân’da Kalmış
Yaşanan hırsızlığının farkına varan işyeri sahibi Adem Taştan, polisi arayıp yardım istedi. İçinde 20 bin Euro ve 10 bin Amerikan Dolar'ı ile bir miktar Türk Lira'sının olduğunu belirten kuyumcu, gelen kişi döviz aldıktan sonra benden çay istedi. Ben de kendisine ikram etmek için semaverden çay almaya yöneldim. Ben çay doldururken, dükkândaki kişi bana acil gitmem gerek çay içmekten vazgeçtim dedi. Ondan sonra tezgâha geldiğimde içinde döviz bulunan el çantamın yerinde olmadığını gördüm. Kendisinden şikâyetçiyim dedi.

Kuyumcudaki ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kamerasını inceleyen polis, eşkâlini belirlediği hırsızı yakalamak için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.