banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Hilvan'da, Okuma Yazma Seferberliği Devam Ediyor

Başlatılan okuma yazma seferberliğine büyük destek veren Hilvan Belediyesi, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlükleri ile devam ettirdiği koordineli çalışmaya son günde de devam etti. Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme Kültür Merkezi çalışanları kırsal mahallelerde alan taraması yaparak okur yazar olmayanları okullara davet etti.

Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, eğitime her türlü desteği sağladıklarını ve bundan sonra da sağlayacaklarını söyledi. Bayık "Söz konusu eğitim ise bizim için en öncelikli hizmettir. Şuan da mevcut eğitimin her alanına desteklerimizi sürdürmekteyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Erdoğan'ın ve saygı değer eşleri Emine Erdoğan Hanımefendilerin himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliğine de katkılarımızı artırarak desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.