banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Hilvan'da , Eğitim ve Psikoloji Zirvesi

Hilvan Gençlik Merkezi'nde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Uzman Psikolog Kunter Kurt ve Cevher Sönmez katıldı.
Öğrencilerin sınav öncesi daha verimli olmaları için düzenlenen konferans öncesinde konuşan Hilvan Beledye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan'da eğitim gören öğrencilerin son zamanlarda başarı çıtasını yükselttiğini belirterek öğrenci, öğretmen ve velilerine teşekkür etti.
Bayık, Avrupa'yı örnek vererek 'Dünyanın gelişmiş ülkelerine baktığımız zaman, nüfusları bizden az, tarım arazileri bizden az ama bizden daha ilerideler. Bunun da nedeni çok  daha eğitimli olmalarıdır. Ama son zamanlarda eğitim çıtasını öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği ile yükselişinin çok iyi farkındayız ve bu da bizleri mutlu ediyor. Öğrencisiyle ilgilenen veli ve öğretmenlerimize buradan çok teşekkür ediyorum' dedi.
Öğrenci ve velilerine yönelik olarak düzenlenen konferansa katılan Uzman Psikolog Kunter Kurt ve Cevher Sönmez tarafından öğrencilere sınava hazırlanırken neler yapmaları gerektiği konusunda önemli bilgiler aktarıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.