banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Suriye

Hilvan Belediyesi Kış Hazırlıklarına başladı

 

Bugüne kadar yapılan çalışmaların yeterlilik konusunda gerekli ihtiyaca cevap verebilmesi için başlatılan ve devam eden çalışmaları kontrol etmek amacıyla belediye teknik ekibiyle beraber Karacurun Mahallesi'nde incelemede bulunan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, kış mevsiminde herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için çeşitli tedbirler alıyoruz dedi.

Karacurun Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla da görüşüp fikir alışverişinde bulunan Bayık,

'Karacurun Mahallemizde teknik ekibimizle beraber başlattığımız tedbir alma ve olumsuzlukları önleme çalışmalarımız devam etmektedir. Daha önce yağmur suları nedeniyle bazı ara sokaklarımızda nispeten yaşanan su taşmalarının önüne geçmek için yağmur drenaj çalışmaları yürütüldü. Yürütülen bu çalışmaları yeniden gözden geçirerek olası olumsuzlukların yaşanmaması için ek tedbirler alıyoruz. Bu yönde hem teknik ekibimizle hem de mahalle sakinlerimizle beraber fikir alışverişinde bulunarak istişarede bulunduk. Temennimiz, önümüzdeki kış mevsiminde vatandaşlarımıza daha rahat ve sağlıklı bir şekilde hem ulaşımı sağlamak hem de koşullarını iyileştirmektir. Hilvan Belediyesi olarak bu yönde başlattığımız çalışmalarımız devam edecektir' dedi.

Anahtar Kelimeler:
HilvanAslan Ali Bayık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.