banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hilvan Bayraklarla donatıldı-GÖRÜNTÜLÜ

Şanlıurfa Hilvan İlçesinde  Milli Birlik ve Beraberlik İçin devlet erkanı, esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.
Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiği bu günlerde, milli birlik ve beraberlik ruhunun yaşatılması amacıyla Hilvan Kaymakamı Halid Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, emniyet müdürü ve bölük komutanı ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, her zaman dua gibi bir ve diri olmalıyız dedi. 
Bayık, Dış güçlerin ülkemize karşı aldıkları düşmanca tavırlarına karşı, bizim de bir ve beraber olmamız lazım. Milli birlik ve beraberliği yaşamak ve yaşatmak lazım. Bizler kalben ve ruhen bir olduğumuz sürece hiç bir güç bileğimizi bükemeyecek ve parçalamak istedikleri bu ülkenin gücü karşısında diz çökeceklerdir. Bu amaçla esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek şanlı bayrağımızı armağan ettik şeklinde konuştu.

Yaptıkları esnaf ziyaretinde Türk Bayrağı dağıtan Ak Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, çok önemli bir süreç yaşıyoruz. Rabbim milletimizin birlik ve beraberliğini bozmasın inşallah. Dualarımız ve temennimiz başlatılan harekatta muzaffer olmamızdır dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.