banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

hijyen kurallarına uymayan fırınlara ceza

Siverek Belediyesi zabıta ekipleri tarafından hijyen kurallarına uymadığından dolayı iki fırına para ve teşhir cezası verildi. 

Zabıta ekipleri tarafından daha önce yapılan denetimlerde hijyen kurallarına uymadığından dolayı uyarılan iki fırıncı yapılan ikinci denetimde hijyen koşullarına uymadıkları tespit edilerek haklarında tutanak tutuldu. Her iki fırına toplamda 378 TL para cezası ve bu fırınların belediye web sitesinden teşhir edilmesine karar verildi.

 Konuyla ilgili açıklama yapan belediye başkan vekili Ramazan Baylan, halkın sağlığıyla oynamaya hiç kimsenin hakkının olmadığını belirterek, “Kuralara uymayan esnaflar hakkında para cezasıyla birlikte örnek teşkil etmesi açısından ceza alan işyerlerini belediye web sayfasında halka duyuracağız” dedi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.