banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

HDP'li başkana yolsuzluk baskını

Mersin Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlara Mücadele ekiplerince sabah saatlerinde Mersin ve Tarsus’ta yapılan operasyonlarda aralarında merkez Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk’ün de bulunduğu 25’den fazla kişi ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre,  sabah erken saatlerde Kaçakçılık ve Organize Suçlara Mücadele ekiplerince Mersin ve Tarsus’ta eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl Türk ile bazı belediye çalışanları ve ihale komisyonu üyelerinin de aralarında bulunduğu 25’den fazla kişi "Örgüt kurmak, örgüte üye olmak ve ihaleye fesat karıştırmak" suçlamasıyla gözaltına alındı.

İlk belirlemelere göre, ev baskınlarında Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk, Akdeniz Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Mehmet Altuntaş, Aysel Sarıkaya, İsmail Aslan, Sevinç Fındık, Hüseyin Aydın, Mükerrem Poyraz, Fadıl Çıtıl, İbrahim Çakan, Erdal Ömürtaş, İbrahim Palamut, Fatma Kocapınar, Azad Arslan, Kemal Garipoğlu’nun da aralarında bulunduğu 25’den fazla kişi gözaltına alındı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.