banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Hayvan pazarına getirilen develer ilgi odağı oldu

Bir tüccar tarafından Suriye’den Şanlıurfa üzerinden sınırdan geçirerek Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki hayvan pazarına getirilen 2 çift deve esnaflar tarafından büyük ilgi gördü. Birçok esnaf  develeri satın almak için pazarlık yaparken birçok meraklı ise ilk defa gördüğü develerle hatıra fotoğraf çekti.

Müşterilerden Yusuf Özcan ilk defa canlı olarak deve gördüğünü belirterek, “ Abime hayvan pazarından inek almak için geldim. Hayvan pazarını dolaşırken bir anda develerle karşılaştım. İlk defa canlı olarak develeri görünce biraz şaşırdım, çünkü hayvan pazarında ilk defa deve gördüm. Sorduğunda ise Suriye’den Şanlıurfa üzerinden getirdiklerini söylediler. Sahipleri çiftine 5 bin TL’ fiyat istedi. Hem merakından hem de almak için birçok müşteri toplandı. Hayvan pazarında adeta ilgi odağı oldu. Çünkü develeri gören herkes başlarında toplandı." dedi.

(Mehmet Aslan-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.