banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Hayvan otlatma meselesi kavgaya dönüştü

Konya'nın Ahırlı ilçesinde hayvan otlatma meselesi yüzünden iki aile arasında çıkan, silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada ikisi ağır, 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Başar ve Gültekin aileleri, ilçeye bağlı Akkise beldesinde havyan otlatma yeri meselesi yüzünden dün tartıştılar. Bu günde taraflar kasaba meydanında kurulan pazarda karşılaştılar. Gurubun tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü.

Bıçak ve silahların çekildiği kavgada Ali Başar (56) ve Muhammet Başar (31) silahla, Devrim Başar (35), Hasan (34), Ramazan (29), Orhan (64) ile Rabişe Gültekin (60) bıçakla yaralandı.

Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan hayati tehlikesi bulunan Ali Başar ile Devrim Başar, yapılan ilk müdahalenin ardından Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Zedhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.