banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Hayırsever vatandaşlar Kur'an-ı Kerim dağıttı

Adıyaman'ın Kahta İlçesinde hayırsever vatandaşların katkılarıyla tedarik edilen 200 adet Kur'an-ı Kerim, Müftülük Uzman Vaizi Yılmaz Arı tarafından TP Anadolu  Kız İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtıldı

Kur'an dağıtım merasiminde bir konuşma yapan Arı, “Kutsal kitabımızdan istifade edebilmek için Allah'ın bu yüce mesajını dikkatli okumamız lazım.  İnşallah siz Kur’an-ı Kerim'i düzgün okuyacak, anlamını öğrenecek ve  hayatınıza yansıtmaya çalışacaksınız. Bu güzide kurumlardan mezun olduktan sonra da vatanımıza ve milletimize faydalı birer birey olarak, bulunduğunuz yerlerde Kur’an-ı Kerim'i hem yaşayacak, hem de yaşatacaksınız. Bu vesile ile hayırsever kardeşlerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kur’an-ı Kerim sertâcımız olsun. Her an başucumuzda bulunsun. Kim Allah'ın kelamına sahip çıktıysa dünyası da ahireti de hep mamur olmuştur.” dedi.

Etkinliğin sonunda Okul Müdürü Halit Akel ilçe Uzman Vaizi Yılmaz Arı’ya ve desteklerini esirgemeyen hayırsever vatandaşlara teşekkürlerini iletti.  (Mehmet Eren - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.