banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Hayırda buluşalım! bunu yapan bir belediye...

Kent merkezinin farklı noktalarına stant kuran Büyükşehir Belediyesi, hayırsever vatandaşlardan gelecek yardımları toplayarak örnek bir kampanya başlatıyor.

"Hayırda Buluşalım" adlı yardım kampanyası kapsamında kentin işlek caddelerinde 6 bin adet el broşürü dağıtan Büyükşehir ekipleri, hayırseverler tarafından bağışlanan ayni ve nakdi yardım bir araya toplayarak  Suriyeli misafirlere, Bayırbucak Türkmenlerine ve terör mağdurlarına ulaştıracak.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek vermek isteyen vatandaşlar, ALO 153 hattını arayak veya Büyükşehir Belediyesi tarafından  Balıklıgöl platosunda, Rabia Meydanında, Karaköprü ilçesinde kurulan yardım çadırlarında bağışta bulunabilirler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.