banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Hayatını kaybeden polis sayısı 13 oldu

Dilucu Sınır Kapısı'nda görevli polis memurlarını götüren servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobilin Aralık ilçesine bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçişi sırasında PKK'liler tarafindan yola önceden döşedikleri mayın patlatıldı. Saldırıda hayatını kaybeden polis sayısı 13 oldu.

Bu sabah Iğdır'dan hareket eden servis minibüsü ile koruma görevi yapan otomobili, saat 07.30 sıralarında Aralık İlçesi'ne bağlı Hasanhan Köyü yakınlarından geçerken, PKK'nin önceden döşedikleri patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirdi.

Minibüste ve otomobilde bulunan polislerden 13'ü hayatını kaybederken 1 polis ise yaralı kurtuldu. Yaralı polis, hemen ambulansla Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılaerak tedaviye alındı. hayatını kaybeden polislerin cenazeleri Iğdır’a getirildi.

Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldığı belirtildi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.