banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik

Hayat-ı Harrani sakinleri caddelerinin asfaltlanmasını istiyor

Şanlıurfa’nın sorunlarından olan caddelerin bozukluğuna bir tepkide Hayat-ı Harrani Mahallesi sakinlerinden geldi. Mahalleli, yarım bırakılan yol çalışmalarının bitirilmemesine tepki gösterdi. 

Mahalle sakinlerinin iddiasına göre Belediye ekipleri 7-8 aydır her tarafında çukurlar açılan yolun onarımı için çalışma başlatmış, fakat bu çalışmalar yarıda bırakılıp devamı getirilmemiş. 

Caddedeki onarım çalışmalarının üzerinden 15 gün geçmesine rağmen bir ilerlemenin olmadığını belirten mahalle esnafından Fatih Elçi, “Belediyemiz yolun orasında göz boyama amaçlı bir kazı başlattı ve bunun devamını getirmeden yolu yarıda bıraktı. Delik deşik çukurlarla dolu olan yolumuzda, yağmur yağdığı zaman irili ufaklı göletler oluşuyor ve araba geçtiği zaman sıçrayan çamurdan dolayı çevredeki halk perişan oluyor. Bağlı olduğumuz Eyyübiye Belediyesinde çalışma faaliyetleri sıfır. 15 gün önce göz boyama amaçlı gelip yolu kazıp gittiler. Bir daha da gelmediler.” diyerek tepkisini dile getirdi. 

Belediye Başkanının seçildikten sonra yüzünü dahi görmediklerini söyleyen bir başka mahalle esnafı Rıdvan Aktaş ise caddemiz 7-8 aydır bozuk olduğu halde daha yeni el atıldığını, fakat bu çalışmanın da devam etmeyip yarıda bırakıldığını ifade etti.

 Aktaş “7-8 aydır buradayım. Bu yola daha yeni el atıldığı halde yarım yamalak bırakıldı ve devamı getirilmedi. Yol yüzünden temizlik görevlileri bile geldikleri gibi çalışamadan geri gidiyorlar. Adamlar gelip çöplere mi bakacak yoksa yola mı. Çalışmanın yarım bırakılması bir yana, sıçrayan çamurdan dolayı esnaflar ve yoldan geçen halk perişan oluyor. Belediye Başkanımız seçildikten sonra yüzünü dahi görmedik desek abartmış olmayız. Buranın adeta köyden bir farkı yok.” dedi. (Sedat Kuşulay - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.