banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

HAYAT AĞACI PROJESİ-video

Karaköprü Belediyesi tarafından “Hayat Ağacı Projesi” kapsamında İlçede bulunan yaşlılara yönelik bir program düzenlendi.

 

Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından geliştirilen “Engel Tanımıyoruz Projesi” ,  “Evimizi Koruyan Melek Projesi” , “Hayat Ağacı Projesi” gibi birçok proje sayesinde toplumun her kesimine dokunabilecek yararlı ve faydalı çalışmalar yürütülüyor.  

“Hayat Ağacı Projesi” Karaköprü İlçesinde yaşlılara yönelik Aile bağlarının güçlendirilmesi için yaşlılara karşı saygı ve vefa duygusunu geliştirmek yaşlıları sahiplenerek aile içi iletişimi ve kuşaklar arası etkileşimi güçlendirmek amacıyla geliştirilen bir projedir.

“Hayat Ağacı Projesi” kapsamında Karaköprü İlçesindeki çeşitli mahallelerde ikamet eden bazı yaşlı vatandaşlar Karaköprü Belediyesine ait araçla evlerinden alınarak Mesire alanında bulunan program alanında yaşlıları karanfillerle güzel bir şekilde karşılayan Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi ve eşi Sema Çiftçi yaşlı bayanlarla tek tek sohbet ederek yakından ilgilenip birlikte yemek yediler.

BAŞKAN ÇİFTÇİ “BİZ HER KESİMİN SORUNLARINI DİNLEMEK, YÖNETİMİMİZE ONLARI DA KATMAK İSTİYORUZ”

Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi ; “Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğümüzün, “Hayat Ağacı Projesi” kapsamında genelde İlçemizde, yaşayan özellikle çiftlerimizin emekli olmuş, teyzelerimizin halalarımızın hem İlçemizin tanıtımı anlamında belediyemiz tarafından yapılan güzel mekânların gezdirilmesi yine onlarla böyle güzel mutlu bir şekilde bir araya gelip bir hem yemek, yemek onların sorunlarını dinleyebilmek, onları hayata bağlayabilme adına bir projedir. Bu projenin ilk ayağını bugün gerçekleştiriyoruz şu an açık alanındayız. Karaköprü Belediyesi olarak biz her kesime değinmek istiyoruz her kesimin sorunlarını bizzat dinlemek istiyoruz yönetimimize de onları da katmak istiyoruz. İnşallah Kültür ve Sosyal İşleri güzel bir yapılanma neticesinde faaliyetlerine başlamış durumdadır.

Ben gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum inşallah kenti birlikte yönetiyoruz kentimizi seviyoruz gençlerimizi çocuklarımızı seviyoruz mahallemizi seviyoruz yeşil alanlarımızı seviyoruz.

Bu bilinci tüm insana yaymak istiyoruz temel düşüncemiz bu ve hayat bir paylaşımdır. Şu anda da “Hayat Ağacı Projesi” zaten dünyaya verilmiş bir ömrün aslında bir nevi özeti durumdadır. İnşallah bunu güzel bir şekilde uygulayacağız ben çalışmayı gösteren tüm sosyal ve kültürel işlerde çalışan gerek başta yardımcım ve müdürüm olmak üzere arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.

Programa katılan yaşlı vatandaşlar kendilerini önemseyen ve davet edip birlikte aynı sofrayı paylaşan Başkan Çiftçi’ye ve eşine teşekkür ettiler.


FLV-Karaköprü Belediyesi Hayat Ağacı Projesi... paylaşan: karakoprubasin

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.