banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Havalar 6 derece daha ısınacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin az bulutlu ve açık, Marmara'nın kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun doğusu ile zamanla Marmara'nın güneydoğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 6, iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı ve ülkemiz genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı, zamanla güneydoğu kesimler ile Akdeniz kıyılarında güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege Kıyıları ve Batı Karadeniz'de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Bölgelerde hava:

Marmara: Az bulutlu ve açık kuzeydoğusu ile zamanla güneydoğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla Batı Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ilk saatlerde Adana çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ilk saatlerde Kastamonu çevrelerinde yer yer sis bekleniyor. Rüzgarın; kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla doğusunun iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, doğusunun parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Güney Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde hava

İstanbul: Az bulutlu ve açık 23/30

Ankara: Az bulutlu ve açık –sıcak 18/36

İzmir: Az bulutlu ve açık –sıcak 26/34

Adana: Az bulutlu ve açık –sıcak 24/36

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık –sıcak  23/42

Batman: Az bulutlu ve açık –sıcak 19/42

Van: Az bulutlu ve açık 15/29   (İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.