banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Havaalanı Güvenlikçilerine empati eğitimi

4 Gün süren eğitim Niyazi Kocadağ tarafından verildi. Niyazi Kocadağ; güvenlik görevlilerine halkla ilişkiler eğitimi vererek İnsanın içinde bulunduğu hal ve durumdan, kendisinin en yüksek potansiyelini ortaya çıkarması kişinin herhangi bir alanda sahip olduğu potansiyeline biraz daha öteye taşıması adına eğitim veriyoruz.

Özel güvenlikçiler önemli bir görevi yerine getirmekte ve büyük sorumluluk düşmektedir. Bu önemli görevi yerine getirirken hata payını en aza indirmek, hataları minimize etmek, diyalog içinde oldukları vatandaşlara karşı aldıkları tutum ve davranışlar çok önemli.

 

Halkla İlişkile küreselleşen dünya içinde kurum ve kuruluşlar için bir ihtiyaç olarak varlığını hissettirmektedir.

 

Gelişen dünya anlayışı, firmaların artan rekabet koşulları içinde rakiplerinden farklılıklarını ön plana çıkarma zorunluluğunu ortaya koymuştur. Bu kapsamda eğitimin önemi giderek artmakta ifadelerini kullandı.

 

200 güvenlik görevlisinin katıldığı ve 4 gün süren eğitimin ilerleyen günlerde peryodik olarak devam edeceğini ifade eden firma sahibi Orhan Şahin, Gap güvenlik firması olarak eğitimin önemi bildiklerini ve bu kapsamda Eğitimci-Yazar Niyazi Kocadağ’dan daha önce olduğu gibi bugünde personellerimiz için 4 gün süren eğitim aldık.

Personellerimiz bu tür eğitimlerin kendilerini geliştirdiklerini ifade ettiler, bizde bu kapsamda peryodik olarak bu eğitimlere devam etmeyi düşünüyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.