banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Hava kirliliğine karşı denetimler başladı

 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı tarafından bacadan atılan kirletici emisyonların azaltılarak hava kalitesinin artırılması konusunda apartman görevlilerini bilgilendirmek için “Kalorifer Kazanı Yakma” semineri düzenlendi.

Hava kirliliğine sebep olan kaloriferli binalarda denetimler yapan Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, apartman görevlilerine kalorifer kazanlarını doğru yakma teknikleri ve kazan güvenliği anlatıldı.

Çetin Emeç Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Yaklaşık 52 kişiye katılım belgesi verilen seminer sonunda, iş yerleri, kamu kurum ve kuruluşlar ile konutlarda, “ateşçi ve kaloriferci” belgesi olmayan kişilerin çalıştırılmaması, aksi takdirde bina yöneticilerine cezai müeyyideler uygulanacağı bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.