banner2
Öne Çıkanlar haber karbonmonoksit Urfa Balıklıgöl Tomas Wiesner

Hatay'da sel: 2 kişi öldü, 4 kişi kayıp

Dün gece etkili olan şiddetli yağış sebebiyle Hatay'ın Erzin ilçesinde sel meydana geldi. Hatay Valiliği, sele kapılan 2 kişinin cenazesine ulaşıldığını, kayıp olan 4 kişinin bulunması için de arama kurtarma çalışmasının devam ettiğini bildirdi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, gece etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Erzin ilçesi Başlamış Mahallesi'nde bulunan İçmeler mevkisinde sel meydana geldiği belirtildi.


Selde 2 kişinin hayatını kaybettiği ifade edilen açıklamada, "Elde edilen ilk bilgilere göre, gece boyu süren yoğun yağış nedeniyle oluşan sele kapılan vatandaşlarımızdan Osman Başaran (59) ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kadının cansız bedenine ulaşıldı. Pansiyonlar bölgesinde sele kapılarak kayıp olduğu değerlendirilen 4 vatandaşımızın arama kurtarma çalışmaları, ilimiz AFAD ekiplerinin yanı sıra Adana Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü'nden takviye gelen ekiplerin de katılımıyla yoğun biçimde sürdürülmektedir."denildi.

Öte yandan, İsmet Ilıca Kaplıcaları mevkiinde etkili olan sel sebebiyle birçok ev ve işyeri sular altında kaldı. Maddi zararın büyük olduğu ilçeye çok sayıda arama-kurtarma ekibi sevk edildi. (İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.