banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Hastaneye yaralı götürürken başkasına çarptı
Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesindeki Yüksektepe Köyündeki baba İsa Alkış evinin boyasını yaptığı sırada yanında bulanan oğlu 16 yaşındaki Recep Alkış'ın bir anda yere düştüğü fark etti. Oğlunun boyadan Zehirlendiğini anlayan baba acilen otomobilene binerek hastaneye doğru yola çıktı.

 

O sırada ceylan köyü'ne yakın yolda geçen 4 yaşındaki mustafa Yakuş'a çarptı. Bir anda şok geçiren baba aniden arabasından inip çarptığı 4 yaşındaki Mustafa'yı arabayı bindirip Hastaneye götürdü. 4 yaşındaki Mustafa'nın tedavisi Hastanede yapıldıktan sonra Şanlıurfa'da araştırma hastanesine sevk edildi.

 

Zehirlenen 16 Yaşındaki Recep Alkış ise Ceylanpınar Devlet Hastanesinde Tedavi altına alındı. Burada yapılan Tedavisinin ardından hastane yetkililerinden alınan bilgiye göre Boyadan zehirlenen Recep'in durumunun iyi olduğu belirtildi.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.