banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Urfa Haber Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Hastane önünde öldürülen polislerin katilleri yakalandı

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük bugün valilikte düzenlenen bayramlaşma töreninde Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünden hain pusuya düşürülerek şehit edilen 2 polis memurunun katili olduğu şuphesi ile 2 kişinin yakalandığını açıkladı.

Şanlıurfalıların bayramını kutlayan Vali Küçük, Balıklıgöl Devlet Hastanesi Acil Servis'te teröristlerin silahlı saldırısı sonrası hayatını kaybeden polis memurları Tanju Sakarya (26) ve Fatih Kilbey'in (40)  şehit eden  iki PKK zanlısı yakalandı. Zanlılarla beraber çok sayıda örgütsel döküman ve mühimatın da ele geçirildiğini açıkladı. kaçan zanlılardan birsinin ise arandığını açıkladı.

Bilindiği gibi daha önce saldırıya yardım ve yataklık yapan 4 kişi yakalanmıştı. böylece saldırıdan sorumlu  olan 6 kişi yakalandı. bir kişinin ise araması devam ediyor.

Kaynak: www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.