banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç MHP ABD

Hasta yakını tarafından bıçaklanan güvenlik görevlisi yoğun bakımda

Mersin’de bir hasta yakını tarafından bıçaklanan hastane güvenlik görevlisi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Güvenlik görevlisinin kısa süre sonra evleneceği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Cumartesi gecesi meydana gelen olayda psikolojik tedavi için 112 acil servis ekipleri tarafından getirilen bir hastanın yakınları Mersin Devlet Hastanesi acil girişi önünde taşkınlık çıkardığı iddia edildi.

Görgü tanıkları, güvenlik görevlilerin müdahale etmesi ile kalabalıkta olan şahısların, güvenlik görevlilerinden Mevlüt Söyler'i kalbine yakın bir yerden, Hasan Aktay’ı kolundan bıçakladıklarını, İbiş Toksoy ise darp ettiklerini iddia ettiler.

Yapılan İlk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine kaldırılan Mevlüt Söyler yaşam savaşı verirken iki güvenlik görevlisi ise taburcu edildi.

Söyler’in 18 Ekim'de düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Olaydan sonra bıçağı kullandığı iddia edilen H.Ç. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. D.K. ve O.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Başka görgü tanıkları ise kavganın, hasta yakınlarının üzerlerinde taşıdıkları silah yada kesici alet ile x-ray sisteminden geçmek istememelerinde çıktığı ileri sürdüler. (Osman Öksüz-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.