banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Hasan Kırmızı, şehirde yaşama bilincini Karaköprülülere anlattı VİDEO
Karaköprü’de yaşayan vatandaşlar için çeşitli zamanlarda eğitici ve yararlı seminerler yapılmaktadır. Bu kapsamda Karaköprü Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda yapılan "Kentleşme ve Kent Bilinci" seminerini Harran Üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Hasan Kırmızı tarafından verildi. Gerçekleşen seminere Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi eşi Sema Çiftçi, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti Karaköprü Belde Başkanı Nuri Güzel ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.



Seminerde öncesi konuşan Ak Parti Karaköprü Belde Başkanı Nuri Güzel, “az önce Karaköprü Belediyesine ait bir tanıtım filmi izledik orada Başkan Çiftçi “Karaköprü hizmetin en iyisine layıktır” cümlesi kullandı, güzel bir sözdü bana göre de Karaköprü hizmeti en iyi yapanı bulmuştur diyorum, Belde teşkilatı ve Belediye işbirliği ile "Kentleşme ve Kent Bilinci" semineri yapmak için bir araya geldik, geçtiğimiz günlerde belde kongremiz yapıldı yönetimimiz belirlendi o günden beri durmadan duraksamadan çalışıyoruz” dedi. Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “kent için sevgi lazım paylaşım lazım düzgün kullanmak lazım evimizi nasıl önemsiyorsak kentimizi de öyle önemsersek hiçbir problem kalmaz hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.




Öğretim Görevlisi Hasan Kırmızı ise seminer için hazırladığı sunumlarla, hayattan verdiği gerçek kesitlerle kentte yaşamanın kuralları, komşuluk ilişkileri, ortak kullanım alanlarının temiz ve düzenli bir şekilde devam ettirilmesi, yaşadığımız kentin farkında olmamız ve sahip çıkmamız gerektiğini belirten konulara değinerek toplumda birlikte yaşamanın hayatın gereği olduğunu anlattı.

Yoğun ilgi ile dinlenen ve seminer sonrası alkışlanan Harran Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hasan Kırmızı’ya AK Parti Yönetim Kurul üyesi Erkan Sözen ve Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit tarafından Karaköprü’yü anlatan bir tablo hediye verildi.
www.balikligol.com  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.