banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

HARRANLI ŞEHİT İÇİN MEVLİT OKUTULDU

 Geçtiğimiz günlerde Hakkari’nin Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Şanlıurfalı Uzman Çavuş İbrahim Taşa dün Harran’a bağlı İmam Bakır köyünde mevlit yapıldı.

Harran’da taziye çadırı kurulan alanda düzenlenen mevlide milletvekilleri, kaymakamlar, belediye başkanları ve şehidin ailesi ve akrabaları katıldı. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve yapılan tetkiklerin ardından taburcu edilen şehidin babası Hüseyin Taş’la da bir süre görüşen Vali İzzettin Küçük daha sonra ailenin yanına geçerek şehidin annesi ve eşiyle de görüştü.

Harran Şanlıurfa Turizmi İçin Çok Önemli

Harran’da düzenlenen mevlidin ardından ilçede incelemelerde bulunan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; ilk olarak Hayati Harrani türbesini ziyaret etti. Kaymakam Temel Ayca ile birlikte Harran harabelerinde devam eden kazı çalışmalarını da inceleyen Vali Küçük; Şanlıurfa turizminde önemli bir yeri olan Harran’da devam eden kazılarla Harran’ın daha fazla turist çeken bir bölge halini alacağını belirtti.

Çalışmaların son durumu hakkında Kaymakam Ayca’dan bilgi alan Vali İzzettin Küçük daha sonra ilçeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.