banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Harranlı öğrencilere bayram yemeği

Harran üniversitesinde eğitim ve öğretim gören yaklaşık 64 öğrenciye ve kredi yurtlar kurumunda kalan ve çeşitli sebeplerden dolayı memleketine giden 25 öğrenciye Harran üniversitesi olarak bir yemek verildi.

Yenişehir yemekhanesinde gerçekleşen bu buluşmaya Rektör MUTLU’nun yanı sıra Rektör Yardımcıları Üniversitenin Öğrenci İşleri Daire Başkanı, Yurt-kur bağlı Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü ve davetli Öğrenciler katıldılar.

Öğrenciler yaptıkları açıklamalarda: çok mutlu olduklarını, Harran üniversitesinin kendilerine sahip çıktıklarını, burada olduklarından memnun olduklarını ifade ederek, herkesin bayramını kutladılar.

Üniversite Rektörü Prof.Dr. İbrahim Halil Mutlu, tüm öğrencilerin bayramlarını kutlayarak olarla sohbet etti.

İki yıl önce 13 kontenjanla ilk defa yabancı uyruklu öğrenci almaya başlayan Harran Üniversitesi, bu yıl bu sayıyı 64’e çıkarmıştı. 
18’i bayan olan bu öğrenciler, Irak, Suriye, Kazakistan, Tacikistan, Ukrayna, Gine, Lübnan, Rusya, Kenya, Tanzanya, Yemen, Kongo, Kamerun, Afganistan, Suriye, Cubiti, Almanya, Irak, Filistin, Azerbaycan, İran, Ürdün, Türkmenistan, Sudan, Orta Afrika Cumhuriyetleri, Gana, Kırgızistan, Filipinler gibi ülkelerden geldiler.
Harran Üniversitesi ve Şanlıurfa’dan memnun oldukları gözlenen öğrenciler kısa zaman içinde arkadaşlarına uyum sağladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.