banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği uyuz Nasıl bulaşır

Harranlı Öğrenciler Başkan Güvenç’e Teşekkür Etti


Geçtiğimiz günlerde Harran İlçesi temasları esnasında okula giden öğrencilerin talebi üzerine Süleyman Demirel Caddesinde incelemelerde bulanan Başkan Güvenç, öğrencilere en kısa sürede okul yolunu parke taşı yapacakları sözünü vermişti.

Büyükşehir Belediyesi, kamu kurumları ve birçok okulun bulunduğu Süleyman Demirel Caddesinde parke taşı çalışmalarına kısa sürede başlayarak, yolun üçte birlik kısmını bitirdi. Kilit Parke taşının yapılacağı alanın 29 bin metre karesi yol, 7 bin metre karesi ise kaldırımlar olmak üzere çalışmalarda yüzde 35’lik fiziki gerçekleşmesi tamamlandı.

2015 başında hizmete sunulacak olan yolun kullanan Harranlı öğrenciler, kendilerini çamurlu yoldan kurtardıklarını için Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Güvenç’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.