banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Harran’da Tarımsal Yayım ve Danışmanlık hizmetleri gelişiyor

 


Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri kapsamında Harran’da  tarımsal danışmanlık hizmeti veren‘’ALTIN KOZA TARIM DANIŞMANLIĞI’’Bölgedeki çiftçilerin daha bilinçli tarım yapmaları konusunda hem arazide uygulamalı hem ara sıra seminerler vererek bilgilendiriyor.

 

 

Hizmette Sınır Tanımıyoruz

 

Ziraat Mühendisi Murat Özyavuz yaptığı açıklamada; "Sabahın erken vakitlerinde 12 mühendis arkadaşla üç ekip şeklinde Harran’ın en ücra noktası olan Küçükyıldız Köyü’ne kadar köylerimizin hepsini ekinlerini kontrol edip Ekinlerdeki hastalığını yerinde tesbit ediyoruz. Köylerden gelen çiftçilerimiz için ofisimizde 24 saat hizmet vererek adeta hepimizin bir aile olduğunu gösterdik.
Ayrıca Tarım İlçe ile Ilgili yazışmalarda, Tarımsal hibeler , Tarımsal desteklemeler için gerek Yüzyüze görüşüp gerek SMS gerekse önümüzdeki günlerde seminerler, çiftçi toplantısı yaparak bilgilendireceğiz ...
Bizim bu konuda sıkıntımız çiftçilerimizin geçmişte danışmanlık firmalarının iyi hizmet sunmamasından dolayı güvenleri sarsılmış fakat biz yaptığımız hizmetlerle gidip gelerek güvenlerini tekrar kazandığımızı belirtmek isterim." Dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.