banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP ak parti

Harran Üniversitesine Turnikeli Durak Yapılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı saatte büyük yığılmalara neden olan Harran Üniversitesi öğrencilerin ulaşım sorununu çözmek için kalabalık saatlerde körüklü otobüsleri gönderecek.

Harran Üniversitesi Rektörü Ramazan Taşaltın ise öğrencilerin sıcaktan ve yağmurdan korunabilmeleri için 350 kişilik üstü kapalı ve turnikeli bir durak yapmak için harekete geçtiklerini açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Prof. Dr. Ramazan Taşaltın şunları yazdı: "Osmanbey kampündeki ulaşım probleminin çözümü için BBB ile ortaklaşa çalışıyoruz. 350 kişilik üstü kapalı ve turnikeli bir durak yapıyoruz. Ring araçlarının sayısı kalabalık saatlerde artırılacaktır. Büyükşehir Belediyesi kalabalık saatlerde körüklü otobüsleri gönderecek"

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.