banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Rogers Kassım Mato Pirhalil Google Floor Plans

Harran Üniversitesi'nden Güldüren Hata
Afişi görenler şaşkınlığını, "Zeynep Dizdar yerine Reyhan Karaca mı konser verecek?" şeklinde dile getirirken, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, yanlışlık yapılmış olabileceğini söyledi.

Harran Üniversitesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen bahar şenliklerinin 13'üncüsü bugün başladı. 5 gün sürecek olan şenliklerde, Zeynep Dizdar, Feridun Düzağaç, Mahmut Tuncer ve Fate konseri düzenlenecek, bazı gazeteci, yazar ve televizyoncular söyleşi düzenleyecek.

Şenlikler için hazırlanan, üniversite ve kentin değişik noktalarına asılan afişler ise görenleri şaşırttı. Şenliklere katılacak ünlü isimlerin fotoğrafları ile isimlerinin yazılı olduğu afişte, altında Zeynep Dizdar'ın isminin yazılı olduğu fotoğrafın sanatçı Reyhan Karaca'ya ait olması herkesi şaşırttı. Bu yanlışlık görenleri şaşırtırken öğrenciler ve vatandaşlar, "Zeynep Dizdar'ın ismi yazılı ama fotoğraf Reyhan Karaca'ya ait. Zeynep Dizdar'ın konser vereceği duyuruldu ama fotoğrafa bakınca kafamız karıştı" yorumunu yaptı.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ise konuyla ilgili bilgisinin bulunmadığını söylerken, "Bu konuda bilgim yok ama yanlışlık yapılmış olabilir" dedi. Üniversitenin afişte yaptığı karışıklık, sosyal paylaşım sitelerinde de konu oldu. Üniversite öğrencileri, yapılan bu yanlışlığı esprili bir dille kaleme alırken, bazı kullanıcıların, "Mahmut Tuncer'in yerine de İbrahim Tatlıses olsaydı" şeklinde yorum yaptıkları görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.