banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy

Harran Üniversitesi'nde siyer sınavı standı açıldı

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından organize edilen Kutlu Doğum Siyer Sınav’ı kayıtları için platform gönüllüsü bir grup öğrenci tarafından Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü'nde stant açıldı.

İlahiyat Fakültesi'nde açılan stant, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Kayıt yapan öğrenciler sınavda kaynak olarak hazırlanan kitabı incelediler.

Peygamber Sevdalıları Platformu Gönüllüsü Hüseyin Yetmiş, “Amacımız Peygamber Efendimizin hayatı herkes tarafından okunmasıdır. Çünkü bir insan siyeri bilmezse Peygamber Efendimizin hayatını da bilmeyecektir.” dedi.

Sınav vesilesiyle her yıl farklı siyer kitaplarının okunduğunu belirten Yetmiş, sınav için seçilen kitapların güzel hazırlandığını ifade etti.

Siyer sınavına ilginin büyük olduğunu belirten İktisat öğrencisi Seydi Kurt ise şöyle konuştu: “Siyer sınavı kayıt standına büyük bir ilgi var. Öğretim üyeleri ve üniversite öğrencileri böyle bir etkinliğin olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, sınavın her yıl düzenlenmesi temennilerinde bulundu.” (Ramazan Casuk - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.