banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Harran Üniversitesinde 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı başladı

Açıklanacak ek kontenjanla 988 öğrencinin de beklendiği üniversite, bu yıl eğitim ve öğretime yeni programlarla ‘merhaba’ dedi.
Yeni dönemde Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde; Sosyoloji bölümüne Devlet Konservatuarı bünyesinde; Geleneksel Çalgılar bölümüne, Şanlıurfa Sağlık Hizmetleri M.Y. O. bünyesinde; Eczane Hizmetleri programına, İlk ve Acil Yardım programına, Birecik Meslek Yüksekokulu bünyesinde; Dış Ticaret programına, Halkla İlişkiler ve Tanıtım (İÖ) programına, Elektrik (İÖ) programına, Hilvan Meslek Yüksekokulu bünyesinde; Bankacılık ve Sigortacılık programına, Sosyal Bilimler Enstitüsünde, Maliye Anabilim Dalı bünyesinde; Gayrimenkul Yönetimi ve Finansmanı Tezsiz Yüksek Lisans Programı ve Maliye Doktora Programına, Fen Bilimler Enstitüsü bünyesinde; Matematik Doktora Programına, Sağlık Bilimler Enstitüsü bünyesinde ise; Fizyoloji Programına Yüksek Lisans ve Doktora öğrencisi alınacak.
Eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla incelemelerde bulunan Rektör Prof. Dr İbrahim Halil Mutlu açıklamalarında,“Üniversitemizde 2024-2015 akademik yılında eğitim ve öğretime başlarken, üniversitemizi tercih ederek aramıza yeni katılan öğrencilerimizi tebrik eder, yeni akademik yılın tüm öğrencilerimiz,öğretim elemanlarımız ve idari personelimiz için başarılı ve verimli geçmesini diler,akademik yılın ilimize bölgemize ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.