banner2
Öne Çıkanlar Urfa Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin

Harran Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı

 

Harran Üniversitesi Rektörlüğü yayınladığı ilan ile alım yapacağını duyurmuştur. Alım yapılacak olan bölümü hastanesi olup, hastanesi içerisinde 15 kişilik bir pozisyon ayırmıştır. Alacağı personel ise aşağıdaki gibi olacaktır.

ALINACAK OLAN PESONEL

- HEMŞİRE: 15 Kişi.

Hemşirelik Fakültesi ya da Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü veya Hemşirelik Yüksekokulu 4 yıllık lisans mezunu olmuş kişiler başvuruda bulunabilir. Ayrıca Lisans Mezunları için 2014 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) KPSSP3 puan türü gerekmektedir.

ŞARTLAR

- Türk vatandaşı olmak,
- Kamu haklarından mahrum olmamak,
- Affa da uğramış olsa hapis cezası almamış olmak,
- Erkek adaylar için askerliği bitirmiş olmak,
- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak,
- 18 yaşını tamamlamış olmak,
- Herhangi bir SGK’dan emekli olmamış olmak aranan ilk şartlar arasında yer almaktadır.

BAŞVURU

Müracaatlar ilanın yayımlandığı günü izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) www.harran.edu.tr web adresinden temin edilecek başvuru formu (elektronik ortamda doldurulacak) ve aşağıda istenilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığı’na şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilenler ile istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, sözleşmeleri yapılmış olsa dahi iptal edilecek, hakkında yasal işlem yapılacaktır.

BELGELER

- Nüfus cüzdanı,
- Diploma,
- KPSS sonuç belgesi ilk istenen belgelerdir.

Başvurular 17 Ağustos 2015 - 31 Ağustos 2015 tarihleri arasında alınacaktır. Daha fazla bilgi almak isteyenler kılavuzu inceleyerek detaylı bilgileri öğrenebilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.