banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Harran Üniversitesi Sosyal Bilimler MYO'da 1. Çocuk Şenliği


Üniversitenin Eyyübiye Kampüsünde Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim görevlisi Özlem Dirlik, Mustafa Aslan ve Necmi Dedeoğlu tarafından düzenlenen 1. Çocuk Şenliğine Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Necmettin Elmastaş, Genel Sekreter Abdülhalim Dündar, öğretim elemanları, çocuk gelişimi öğrencileri ve 3-6 yaş arası okul öncesi çocuklar katıldılar.
Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri ile küçük çocukların iletişiminin daha iyi sağlanmasının hedeflendiği etkinliğe, Türk Telekom Ortaokulu bünyesinde yer alan ana sınıfı öğrencileri, öğretmenleri ve velileri katıldı. Doğayla iç içe gerçekleşen etkinlikle 3-6 yaş arası okul öncesi eğitim alan çocuklar doyasıya eğlendiler.
“1. Çocuk Şenliği” etkinliğinde üniversite öğrencileri, palyaço, tavşan, arı gibi kostümleri giyerek çocukları eğlenceli bir ortamda yarışmalarını sağladılar. Etkinlik çerçevesinde ayrıca animasyon, drama, çocuklarla iletişim konularını içeren temalarda işlendi.
Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Necmettin Elmastaş yaptığı konuşmada; “Çocuk Gelişimi Bölümü yüksekokulumuzun çok başarılı faaliyetlere öncülük eden programlarından biridir. Öğrencilerimiz, kendi alanlarında uygulamaya yönelik yaptıkları çalışmaları bu şenlikte sergilediler, emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim” dedi.
Yaklaşık 3 saat süren etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.