banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Siverek Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni yapıldı


Harran Üniversitesi Siverek Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Harran Üniversitesi Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, Harran Üniversitesi Rektör yardımcısı Prof.Dr. Şerafettin Çelik, Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Emniyet Müdürü İbrahim Arpacı, Belediye Başkan Yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, üniversite öğretim elemanları, öğrenci velileri ile vatandaşlar katıldı.
Siverek Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Hayoğlu, törende yaptığı konuşmada, bir eğitim ve öğretim yılını tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Öğrencilere iş hayatında başarılar dileyen Hayoğlu,"Hocalarınızdan eğitim süresince aldığınız bilgiler birer anahtar niteliğindedir, bu anahtar bilgisi sizlere tüm zorlu kapıları açacaktır. Sevgili meslektaşlarım bundan sonraki yaşamınızda başarılar dilerim." dedi.

Konuşmanın ardından 300 öğrencinin öğrenim gördüğü okulda mezun olan 80 öğrenci diplomaları dağıtıldı, öğrencilerin keplerini havaya fırlatması ve davul zurna eşliğinde halay çekmeleriyle program sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.