banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

Harran SHM Gazileri yemekte buluşturdu


19 Eylül Gaziler günü dolayısıyla Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar il müdürlüğüne bağlı Harran Sosyal Hizmeti Merkezi Müdürlüğü Harran’daki gazi ve şehit yakınlarının onuruna yemek programı düzenledi.
Düzenlenen programa Harran kaymakamı Temel Ayca, Harran belediye başkanı Mehmet Özyavuz, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Harran Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Faruk Cömert, Gaziler, Şehit yakınları ve askerler katıldı.
Harran kaymakamı Temel Ayca, bu programı düzenleyen Harran Sosyal Hizmet Merkezi müdürlüğüne teşekkür ederek, bu tür etkinliklerin gazi ve şehit yakınlarına bir moral olduğunu söyledi.
ASP İl Müdürü Murat Demirkol ise, böyle bir günde gazilerimiz ve şehit ailelerimizle birlikte olmaktan onur duyduğunu belirterek şunları ifade etti;
“Tarih boyunca çok büyük savaşlar yaptık hepimizin ailesinde yakınında mutlaka bir şehit vardır. O nedenle şahadetin değerini burada bulanan herkes çok iyi biliyor. Devletimiz son yıllarda şehit yakınlarımıza, gazilerimize sağlanan sosyal imkânların iyileştirilmesi için birçok düzenleme yapmıştır ve bundan sonrada yapmaya devam edecektir. Şüphesiz şehitlerimizin ve gazilerimizin emekleri bir bedel ile ölçülecek gibi değildir. Ama sonuçta geride kalanların insani ihtiyaçları ve manevi ihtiyaçları var. Bunları da karşılamak toplum olarak görevimizdir. Emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ediyor, katılım sağlayan sayın kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve askerlerimizle birarada bulunmamızı sağlayan jandarma komutanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.