banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Suruç Balıklıgöl MHP

Harran İlk Eğitimcilerini Mezun Etti
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Resim-İş Öğretmenliği ve Müzik Öğretmenliği programlarından mezun olan ilk öğrenciler için bir mezuniyet kutlaması düzenlendi.
Urfa City AVM’ de düzenlenen törene Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu’nun yanı sıra Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Mustafa Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Fakülte Dekanları, akademisyenler,  öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Tunçbilek, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu birer konuşma yaptılar.
Konuşmaların ardından program, Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin hazırladığı konser ve halk oyunları gösterileri ile devam etti.
Bölüm birincilerinin de kısa birer konuşma yaptığı törende, bu yıl fakülteye kayıt yaptıran öğrencilere anı olarak hediyeler verildi.
Duygusal anların yaşandığı mezuniyet gecesinde bölüm birincilerine birer altın ve çeşitli hediyeler verilirken bölüm birincileri yaş kütüğüne isimliklerini çaktılar.
Tören, mezunların topluca hatıra fotoğrafı çektirip müzik eşliğinde keplerini fırlatmalarıyla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.