banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Sanlıurfa Haber Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry

HARRAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZYAVUZ'A ZİYARET


Doğuş Üniversitesi Şanlıurfa İrtibat Ofisi’nin, kentteki önemli isimlerle yaptığı görüşmeler sürüyor. Bu kapsamda, Doğuş Üniversitesi Şanlıurfa Tanıtım Temsilcisi Mehmet Güneş, Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’u makamında ziyaret etti.
Güneş, Doğuş Üniversitesi İrtibat Ofisi’nin açılışına katılımından ötürü Özyavuz’a teşekkür ederek, yürüttükleri çalışmaları anlattı. Üniversite – belediye işbirliği ile Urfa’ya katkı sunacak projeler geliştirilebileceğini ifade eden Güneş, birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.
Özyavuz ise Doğuş Üniversitesi’nin Urfa’da temsilcilik açmasını çok önemli bulduklarını vurgulayarak, yapılan çalışmaları memnuniyetle takip ettiklerini aktardı. Harran’ın Şanlıurfa’nın çok önemli bir ilçesi olduğuna da değinen Özyavuz, gerek ilçe gerekse il bazında Urfalılara katkı sunacak çalışmalara seve seve destek vereceklerini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.