banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Hapları okul önünde satamadan yakalandı

Karacabey ilçesinden Bursa’ya getirilerek okul önlerinde pazarlanacağı öğrenilen sentetik uyuşturucu hap satan kişilere yönelik baskın düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre Bursa’nın Karacabey ilçesinden Bursa’daki okul önlerinde uyuşturucu hap satmak isteyen Ş.B. Jandarma ekiplerinin, takibine takıldı.

Ş.B isimli şüpheli ve kullandığı aracı Bursa-İzmir Karayolu üzerinde bir akaryakıt istasyonunda durdurularak arama yapıldı.  Araçta ve şahıs üzerinde yapılan aramada 2 bin 793 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirildiği öğrenildi.

Ş.B. isimli şüphelinin ise sevk edildiği adli makamlarca tutuklandığı bildirildi.

Öte yandan ele geçirilen uyuşturucu ve uyarıcı hapların, okullarda pazarlanacağı belirtildi. Bu nedenle velilerin, öğrencilerin ve kamu görevlilerinin bu konu hakkında daha duyarlı ve hassas olunması istendi. (Zeki Aras –İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.