banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Hamallar ile Suriyeliler arasında kavga çıktı

 ŞUTİM’de çalışan işçiler ile Suriyeliler arasında iş yüzünden olaylar çıktı. Olayda birçok kişi yaralanırken birçok kişi de gözaltına alındı. 

Alınan bilgilere; hal pazarından hamallık yapan kişiler Suriyelilere yardımcı olmak amacıyla onların hal pazarında çalışmalarına imkân sağladı. Hal pazarında yatıp kalkan yüzlerce Suriyelinin çok ucuz fiyata çalışması hal pazarında bazı huzursuzlukların çıkmasına sebep oldu.

 Suriyelilerin çok ucuz çalışmasından dolayı artık iş bulamadıklarını ileri süren hamallar Suriyelileri ucuz çalışma konusunda uyarmasına rağmen aynı şeylerin devam etmesi ve bazı Suriyelilerin hamalların üzerine gitmesi olayların çıkmasına sebep oldu. Cuma namazı sonrası toplanan yüzlerce hamal Suriyelileri istemediklerini ileri sürerek Suriyelilere ait yatakları ateşe verdi. 

Olayın duyulmasının ardından olay yerine çok sayıda çevik kuvvet gönderildi. Olay yerine itfaiye yangına müdahale etti. Polis olayların devam etmesi ihtimaline karşı çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.(Osman Gülebak-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.