banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

 Kobani bahanesiyle esnafı tehdit ederek işyerlerine açmaya engel olan PKK/HDP’liler bu sabah saatlerinden itibaren belediye hizmetlerini de askıya alarak halkı büyük bir mağduriyetle karşı karşıya bıraktı.

Konu ile ilgili olarak düzenlediği bir basın açıklamasıyla olaya sert tepki gösteren Memur Sen Konfederasyonu Belediye ve Yerel Yönetimler  sendikası (Bem Bir Sen) İl Başkanı İbrahim Gökdemir, HDP’li belediyelerin halka hizmet götürmekten ziyade halkı hizmetten mahrum bırakma faaliyetine büründüklerini belirtti.

“HDP’li Belediyeler her türlü hizmeti siyasi emellerine kurban ediyorlar”

HDP’li belediyelerin her türlü hizmeti siyasi emellerine kurban ettiklerinin artık aşikâr olduğunun altını çizen Gökdemir, okul servis şoförlerinin tehdit edilerek çocukların eğitimden mahrum bırakılması kadar barbarca bir durumun olamayacağını söyledi.

Gökdemir, “Özelikle tek geliri servis taşımacılığı olan servis şoförlerini tehdit şantaj ve cezalandırma ile korkutup engellemeye çalışmak ucuz belediyecilik anlayışıdır. Ayrıca halkımızın çocuklarını eğitiminde mahrum bırakmak ve cehalete terk etmek insaf ve izan dışı bir davranıştır.” ifadelerini kullandı.  

BDP’li belediyelerin bilgisi ve desteği dâhilinde Diyarbakır esnafının kepenk indirmesini sağlamak ve halkı buna zorlamanın büyük bir zulüm olduğunu söyleyen Gökdemir, “Esnafımızın yılın büyük bölümünde dört gözle beklediği bayram alışverişlerini adeta zehre dönüştüren bu belediyecilik zihniyeti sadece ihanetle tarif edilebilir.” dedi. 

Belediye Kobani için! Festival ve eğlence programları düzenliyor

HDP’li belediyelerin elindeki PKK sopasıyla her dini bayramların arifesinde boykot adı altında halkın bayram sevincini kursağında bırakarak adeta bayramların idrak edilmesine engellediğini görmek gerektiğinin altını çizen Gökdemir, HDP’li belediyeler tarafından hiçbir şekilde eksik edilmeyen festival ve eğlence etkinliklerine de dikkat çekildi.

Gökdemir, “HDP’li belediyelerin Kobani’de yaşanan savaşa rağmen sözde Kobaniy’e yardım adı altında festivaller ve konserler tertipleyerek eğlenceler düzenlemesi manidardır. Kobani’nin Müslüman halkının çektiği elem ve ızdırap görmezden gelinerek halkımıza yapılan bu menfur tavır “ bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” dedirtir türden adeta halkımız ile alay edilmekte ve manevi değerleri olan dini bayramların kutlanmasına engel olunmaktadır.” ifadelerini kullandı.  (İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.