banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Halk Otobüsü yeni güzergah kararı kavgalı başladı

Bazı otobüslerin güzergâhında yapılan değişiklik nedeni ile kooperatifler arasında taşlı sopalı kavgaların meydana gelmesine sebep oldu.

Bugün sabah saatlerinde İmam Keskin arabalarının Esentepe'ye gitmesini istemeyen diğer kooperatif üyeleri ile dolmuş şoförleri, taşlı sopalı birbirlerine girdiler. Esentepe güzergahında seyir halinde iken taş yağmuruna tutulan İmam Keskin arabasında maddi hasarlar meydana geldi. Belediye'nin kendisine vermiş olduğu yetki çerçevesinde Esentepe'ye giden aracın camları kırılırken, kaportasında maddi hasarlar oluştu.

Olayın büyümesi ile kontak kapatma eylemi başlatan otobüs şoförleri, otobüs duraklarında uzun kuyrukların oluşmasına sebep oldu. Alkışlaş eşliğinde protesto eylemi başlatan Kooperatif üyeleri ile bir gurup dolmuş şoförü, "Fakıbaba istifa, Emin İzol istifa, Nihat Çiftçi istifa" sloganları attılar.

Olay yerine gelen çok sayıda çevik kuvvet ekipleri, öfkeli dolmuş şoförlerini yatıştırmaya çalıştı. Henüz kontrol altına alınamayan olayda, bir dolmuş şoförü aracının önünde üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi. Emniyet güçlerinin müdahalesi ile baygınlık geçiren dolmuş şoförü, 112 sağlık ekipleri tarafından tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Olaylar henüz kontrol altına alınamazken, dolmuş şoförlerinin kontak kapatma eylemi devam ediyor…

Son dakika gelişmeler ile olayla ilgili görüntüler gelecek…

Kanalurfa.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.