banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

Halk otobüsleri de bunu yaparsa! Bakın ne çıktı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, şehir içi ulaşımı sağlayan halk otobüslerinde yaptığı denetimlerde 8 araçta çevre kirliliğine neden olan ve çeryeri rahatsız ettiği aşikar olan havalı kornaya yakaladı. Zabıta kornalara  el koyarken, 18 araç sürücüsü hakkında da işlem başlattı.

Şehir merkezi ve ilçelerde ulaşım sorunlarına çözüm bulabilmek için altyapı ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da ulaşımı sağlayan halk otobüslerinde olası olumsuzlukların önüne geçebilmek için denetimlerini sürdürüyor.

Vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım hizmetlerinden yararlanmaları, sürücülerin de kurallara uymalarını sağlaması amacıyla şehir içi toplu taşıma araçlarında denetimler yapan Büyükşehir Belediyesi, özellikle gürültü kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri, şehir içi ulaşımı sağlayan halk otobüslerinde yaptığı denetlemede 8 araçta tespit ettiği havalı kornaya el koydu. Zabıta ekipleri ayrıca daha önceki denetimlerde belirlediği eksiklikleri gidermedikleri gerekçesiyle 18 halk otobüsü sürücüsü hakkında da işlem başlattı.

Toplama merkezinde yapılan denetimde sürücülerin kılık kıyafetlerinin yanı sıra araçların fiziki konumu, çalışma karnesi, cam filmi ve hijyenik koşullar kontrol edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.