banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Halk huzuru seçti

1 Kasım seçim sonuçlarını değerlendiren Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (Bingöl TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Çalbay, “İş dünyası olarak bizler de halkımız da artık huzuru, istikrarı, kardeşliği, birlik ve beraberliği istiyoruz. Zira güvenliğin olmadığı yere sermayenin gelmediği ve ekonominin canlılığını kaybettiğini görmekteyiz.” dedi.

Seçim sonuçlarının Bingöl ve ülke için hayırlı olmasını dileyen Çalbay, “Seçmen, istikrar, ekonomi, huzur, birlik ve beraberliği yeniden sağlamak üzere tercihini yapmıştır. Yapılan seçimde milletimiz, iradesini güçlü bir şekilde ortaya koyarak Ülkemizin güçlü kılınması yönünde 4 partili bir Meclis’ten yana takdirini kullanmıştır.” diye konuştu.

“Yeni hükümetin adil işleyen bir hukuk devletini tesis etmesini istiyoruz”

Çalbay son olarak, “Bizler birlikte olduğumuzda güçlü oluruz. Seçmen iradesi ile kurulan güçlü hükümetin de önyargılardan uzak herkesi kucaklamasını, yeni anayasa için gerekli adımlar atmasını, demokratik açılımlar ile adil işleyen bir hukuk devletini tesis etmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.  (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.