banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Birecik

Büyükşehir Birecik İlçesinde Halk buluşmalarını gerçekleştirdi



"TÜM İLÇELERIMİZE EŞİT BİR ŞEKİLDE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ"

Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelere adil bir şekilde hizmet ettiklerini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Amacımız; Birecik'i, Birecikli gibi his etmektir" dedi.

"Gittiğimiz her ilçede vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunları ve talepleri bire bir görüşüyoruz" diyen Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesi olarak planlı ve programlı çalışmayı ilke edinmişiz. Büyükşehir Belediyesi kadroları olarak 13 ilçemize eşit ve adil bir şekilde hizmet götürmektir. Amacımız Birecik'i, Birecikli gibi his etmektir. Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevi verildi, hem partimize yakışır bir şekilde hem ilimize hizmet yolunda çalışkan olmalıyız" dedi.


"HİZMET YOLUNDA HALKIMIZLA İSTİŞAREDE BULUNUYORUZ"

"Hizmet yolunda birlik ve beraberlik içerisinde sürekli istişare ederek hizmet üreteceklerinin altını çizen  Başkan Nihat Çiftçi, " Şehirlerin sahipleri orada yaşan insanlardır. Bizler vatandaşlarımız adına kentimize güzel şeyler yapmak istiyor yaparken de istişarede bulunuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak yapacağımız çalışmalarda halkımızın görüş ve önerilerini alıyor, ona göre çalışma cetveli çıkartıyoruz. Muhtarlarımız, teşkilatımız, Milletvekillerimiz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik  ve Büyükşehir Belediyesi kadrolarıyla istişare halinde hizmet gerçekleştiriyoruz" dedi.

"ÇALIŞMA SEZONUNU BAŞLATIYORUZ"

Gerçekleştirilen Halk buluşmasının ardından Birecikli muhtarlarla istişare toplantısı yapan Başkan Nihat Çiftçi, burada muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerin geleceği için planlı ve programlı bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Başkan Nihat Çiftçi, mevsim şartlarının iyileşmesiyle birlikte alt ve üst yapı çalışmalarının startını vereceklerini dile getirdi.

Gerçekleştirilen istişare toplantısında Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışmaları anlatan Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve yerel yöneticiler olarak her zaman halkın arasında, sorunları çözme anlayışı içindeyiz. Amacımız vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini götürmektir. Bunun için arkadaşlarımızla birlikte planlı ve programlı bir şekilde çalışma cetvelleri oluşturacağız" dedi.

Birecik temasları kapsamında 11 Temmuz ilkokulunu ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin öğrencilere verdiği yangın karşı önlemler eğitim programına  katıldı.

 Öğrencilere kırtasiye yardımında bulunan Başkan Nihat Çiftçi, öğrencilerle yakından ilgilenerek, ders performansları hakkında sohbet etti.

"MADDİ DURUMU İYİ OLMAYAN İNSANLARIMIZI GÖZETİYORUZ"

İlçe ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar için hazırlanan yardım programına da katılan Başkan Nihat Çiftçi, "Fırat'ın incisi Birecik ilçemizdeyiz.Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar için hazırladığımız yardım malzemelerini dağıtıyoruz. Her ilçede yaşayan insanları düşünmek zorundayız. 13 ilçeye adil bir şekilde hizmet ediyoruz. Birecik'te Allah'ın izniyle çalışmalar başlıyor, bu çalışma programı içerisinde de tesislerimiz, park bahçe, alt ve üst yapı çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürecek, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İlçe Ziyaretleri kapsamında Bölge esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, Birecik Kaymakamı Deniz Zeybek, Birecik Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı ve Birecik AK Parti İlçe Başkanı Müslüm Kaynarpınar'ı ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi olarak yapılacak olan ortak çalışmaları değerlendirdi.

SEMA ÇİFTÇİ, BİRECİKLİ KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan Birecik ziyaretleri kapsamında Başkan Nihat Çiftçi'ye eşlik eden eşi Sema Çiftçi, Halk Eğitim Merkezinde Birecikli Kadınların yapmış olduğu el işi sergisinin açılışını gerçekleştirdi. İlçe genelinde maddi durumu iyi olmayan ailelerin evine de konuk olan Sema Çiftçi, ailelerle görüşerek Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yardım malzemelerini dağıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.