banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Halit Ergenç: Amacımız Erdoğan'ı ....

Taksim'deki Gezi Parkı eylemlerine Türkiye ve dünya üzerinde birçok ünlü ismin destek verdiği biliniyor. Bunlar arasında en çok öne çıkan isimlerden olan ve şu an Muhteşem Yüzyıl'da Kanuni rolünü canlandıran Halit Ergenç, Sırbistan'ın Kurir gazetesinin İstanbul muhabirine protestolarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ergenç'in açıklamalarında en çok dikkat çeken ise "Türkiye Arap ülkelerine benzemez" sözü oldu.

Gezi Parkı eyleminde halkı yalnız bırakmayan başarılı oyuncu Halit Ergenç'in açıklamaları...

"PROTESTOLAR ERDOĞAN'I DEVİRMEK İÇİN DEĞİL"

Halit Ergenç, Türk Hükümeti'ne karşı olmadığını ancak, kısıtlanmış özgürlükler için halkın yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade etti.

Ergenç, bu protestoların amacının Erdoğan'ı devirmek için yapıldığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu, Türkiye'nin Arap ülkelerine benzemediğini ve Türk halkının sandıktan çıkan oya karşı saygılı olduğunu söyledi. Ergenç röportajın sonunda "Türkiye düşünce açısından hür bir ülke olacak" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.