banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Halit Bin Velit Camii İnşaatı yardım bekliyor

 Siverek ilçesi Ayvanat Mahallesi’nde 3 yıl önce inşaatına başlanılan Halit Bin Velit Camii inşaatı, hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Konu hakkında gazetecilere açıklama yapan Siverek Halit Bin Velit Camii Derneği Başkanı İzzet Baylan sadaka-ı cariye olan camii inşaatına yardım beklediklerini belirterek, “Hayırseverlerin desteğiyle cami temelini atarak inşaatımıza devam etmekteyiz. Geçen yıl inşaatımızı büyük ölçüde tamamlayarak kubbelere ulaştırdık. Şu an camimizde az da olsa çalışmalarımız devam etmektedir. Caminin inşaatını hızlandırmak için demir, beton ve kalıpçı ihtiyacımız bulunmaktadır. Camimiz tamamlandığında yaklaşık 2 bin kişilik modern bir camiyi hizmete açmış olacağız. Bölge halkına hizmet verecek Camimiz içerisinde taziye evi, Kur’an Kursu ve bayan mescidi olacaktır. Bu amaçla Hayırsever vatandaşlardan, işadamlarımızdan destek bekliyoruz. Camimize destek olmak isteyen hayırseverler 0535 793 40 10 No’lu telefondan veya derneğimize gelerek yardımda bulunabilirler’’ şeklinde konuştu. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.