banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Haliliye’de 12 Mescide Yeni Halılar Döşendi

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, gelen taleplerin tespitine göre ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarına devam ediyor. Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan yardım çalışmalarını yürüten Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, bu çalışmalarında eğitim kurumları, ibadetleler, vakıf ve dernekleri de unutmuyor. İlçe genelindeki gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucu Güzelyurt Mahalle Camisi, Kösan Tekkesi, Eyyüp Nebir Derneği, Şehit Onur Kılıç Lisesi, İmam Bakır Mahallesi Mescidi Aksa camisi, Osmanbey Mahallesi, Hacer Ana Yurdu, Derinkyu Mahallesi taziye evi, Karpuzlu Mahallesi Kuran Kursu, Mehmet Akif İnan Hastanesi Mescidi, Köse Mahallesi Ana Okuluna yeni halılar döşendi. gerekli halıları temin eden Haliliye Belediyesi, öğrencilerin daha temiz bir ortamda ibadet yapmasını sağladı.
 
Merkez ve kırsal mahallelerde bulunan ibadethanelerin talep edilen ve belirlenen ihtiyaçlarına cevap veren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yaptığı bu hizmetlerle halkın taktirini toplamaya devam ediyor. Halı ihtiyaçları giderilen vatandaşlar ise sosyal yardım işlerinde ayrım yapmadan hizmet veren Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür etti. Karpuzlu Mahallesi Kuran Kursu hocası Molla Yusuf ise hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür etti. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.