banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Twitter 140 kareter sınırını kaldırıyor mu? Twittera fotoğraf eleince kaç karekter kalıyor?

HALİLİYE TEŞKLATINDAN BAŞKAN KIZILELMA'YA TAM DESTEK

 Twetter hesapları üzerinden desteklerini art arda tweet atarak gösteren Ak Parti Haliliye teşkilatı başkanları Av. İbrahim Halil KIZILELMA’YA tam destek verdi. Teşkilat üyelerinin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i, Ak Parti genel merkez teşkilat başkanı Süleyman Soylu'yu, Ak parti genel başkan yardımcısı Abdulhamit Gül'ü Urfa'ya gelecekleri gün tweet yağmuruna tutmaları dikkat çekti. ilk günden bu yana birlik beraberlik içinde olan Haliliye teşkilatı bunu bir kez daha ispat etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Şanlıurfa’ya gelişi ile siyasi bir yoğunluk yaşayan Şanlıurfa’da ertelenen ilçe kongrelerinin tarihi merak konusu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.