banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi ak parti Urfa İbrahim Tatlıses Sanlıurfa Haber

Haliliye İlçesinde Kırsalın Çehresi Değişti

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan kilitli beton parke, stabilize, yol açma ve bakım onarım çalışmalarını program dahilinde devam ettiriyor. Kırsal mahallelerde yürütülen çalışmalar ile de, bugüne kadar yol çalışmaları yapılmayan mahalleler ile yollarında deforme yaşanan mahalleler, yeni yollara kavuştu.

1 MİLYON 801 BİN 750 TON MALZEME İLE YOLLAR YAPILDI
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından program dahilinde yürütülen çalışmalar kapsamında, bugüne kadar 260 kırsal mahalle ile bu mahallelere bağlı mezraların yol çalışmaları tamamlandı. 72 bin 70 kamyonun görev aldığı yol çalışmalarında toplam 1 milyon 801 bin 750 ton malzemenin serilmesi ile de yeni yollar mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

MAHALLE SAKİNLERİ HİZMETTEN MEMNUN
260 mahalle ve mezrada tamamlanan yol çalışmalarından, mahalle sakinleri de memnun. Mahalle sakinleri ve mahalle muhtarları, yaptıkları açıklamalarda Başkan Fevzi Demirkol’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.