banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

Haliliye İlçesi Dijital Ortama Alınacak


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapılan olağanüstü toplantıya Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile belediye meclis üyeleri katıldı. Başkan Demirkol'un meclis başkanlığını yaptığı toplantıda açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nün 2015- 2019 Stratejik Plan ve Performans Programı hakkında görüşme yapıldı. Haliliye Belediyesi'nin Stratejik Plan ve Performans Programı kapsamında yapacağı çalışmalarla ilgili meclis üyelerine bilgi verildi. Stratejik Plan ve Performans Programı, meclis üyelerinin oy çoğunluğuyla kabul edildi.

TAPU VE KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİYLE PROTOKOL İMZALANACAK
Olağanüstü toplantının 2'nci gündem maddesi de, "Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü'nün Haliliye ilçesinin tamamına ait güncel ve kadastro durumlarının dijital ortama alınması için Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlükleri ile Belediyemiz arasında düzenlenecek Protokol ve Sözleşmeyi imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi" oldu. Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından meclis üyelerine sunulan karar, oy birliğiyle kabul edildi.

BAZI VERGİ VE HARÇLAR YENİDEN BELİRLENECEK
Toplantının son gündem maddesi ise Plan ve Bütçe Komisyonu'nun "Bazı Maktu Vergi ve Harç Tarifelerinin yeniden belirlenmesi" konusunda raporunun görüşülmesi oldu. İçeriği okunan rapor, daha sonra meclis üyelerinin oy çoğunluğuyla kabul edildi.

Toplantının ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 2015- 2019 Stratejik Planı'nın kabul edildiğini söyleyerek, şunları kaydetti:
"5 yıl içerisinde yapacağımız hedeflerimizi ortaya koyduk. Yapacağımız hizmetlerin detaylarını meclisimizde paylaştık. Meclisimizde de bu oy çokluğuyla kabul edildi. Bu stratejik planlarımızı daha sonrasında bir kitapçık haline dönüştürerek kamuoyuna paylaşacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.